Skip to main content
Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji logo
Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji
Usposabljanja in delavnice

Odkrivaj EU: Lutkovna predstava Štirje letni časi

Vabljeni, da z nami doživite čarobnost prazničnega časa in si ogledate brezplačno spletno lutkovno predstavo Štirje letni časi, ki je prirejena po slikanici hrvaške pisateljice in ilustratorke Pike Vončina.

  • Kultura

Praktične informacije

Kdaj
Jeziki
slovenščina
Organizator

Opis

Odkrivaj EU: 4 letni časi
Odkrivaj EU: Lutkovna predstava 4 letni časi

Večer nam bodo polepšale živali, ki prebivajo na različnih koncih sveta in se soočajo z raznovrstnimi problemi. V Afriki živi lev Miroslav, ki noče k frizerju, da bi si postrigel dolgo grivo, na Antarktiki pa se nahaja pingvin Frederik, ki si želi poleteti in dotakniti zvezd. Spoznali bomo tudi slona Gašperja, ki zaman plete šale v savani in štorkljo, ki pozna družino v Evropi, kateri bi ti šali prišli še kako prav. Poleg njih pa nastopa tudi gosenica Emerik, ki se po obilni pojedini ne more premakniti, začuti pa, da se mu kaj kmalu obeta velika sprememba.

Prijave sprejemamo na povezavi bit.ly/OdkrivajEU do zapolnitve prostih mest.

Po oddani prijavi si boste predstavo lahko ogledali v četrtek, 9. decembra 2021, v terminu po vaši izbiri. Povezava vam bomo poslali en dan prej na e-naslov, ki ste ga navedli ob prijavi. 

Dogodek je del serije družabnih prireditev pod skupnim imenom Odkrivaj EU, v okviru katere vas vsak drugi četrtek v mesecu, z izjemo avgusta, vabimo k raziskovanju Evropske unije.