Preskoči na glavno vsebino
Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji

V Sloveniji

Evropska unija ponuja celovito centralno kontaktno službo in vrsto drugih informacij, storitev ter podpornih mrež po vsej Sloveniji.

Če imate vprašanja o EU, potrebujete pomoč pri iskanju določenih informacij, želite dostopati do gradiv ali želite na svoj dogodek povabiti strokovnjaka EU, sledite spodnjim povezavam in nas pokličite, nam pišite ali pa nas obiščite.

The end of roaming charges in the EU in June 2017
Želite informacije o EU? Pokličite na večjezično brezplačno telefonsko storitev ali pišite naši ekipi Europe Direct.
United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) meeting in Katowice, Poland / COP24
Služba za medije Predstavništva skrbi za obveščenost slovenskih medijev o evropskih zadevah in ozaveščanje slovenske javnosti o vlogi EU v Sloveniji.
Mreža Team Europe Direct  (svetilnik, ki v temi osvetljuje obalo s simbolom EU, 12 rumenimizvezdicami)
Iščete strokovne govorce za različna področja delovanja Evropske unije? Govorci mreže Evropske komisije Team EUROPE DIRECT so na voljo, da na vaših dogodkih govorijo o evropskih temah, o katerih imajo strokovno znanje.
Europe Day 2021 celebration in Copenhagen
Predstavništvo Komisije v Sloveniji z veseljem vabi učence, dijake in študente, da nas obiščete v živo ali na spletu in spoznate Evropsko unijo.
European Union Capitals - Ljubljana, Slovenia
Mreže EU, ki zagotavljajo podporo na področju zaposlovanja, usposabljanja, izobraževanja, raziskav, mobilnosti, podjetništva, zakonodaje itd.