Skip to main content
Logotip Evropske komisije
Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji

V Sloveniji

Evropska unija ponuja celovito centralno kontaktno službo in vrsto drugih informacij, storitev ter podpornih mrež po vsej Sloveniji.

Če imate vprašanja o EU, potrebujete pomoč pri iskanju določenih informacij, želite dostopati do gradiv ali želite na svoj dogodek povabiti strokovnjaka EU, sledite spodnjim povezavam in nas pokličite, nam pišite ali pa nas obiščite.

The end of roaming charges in the EU in June 2017

Pokličite ali pišite EU

Želite informacije o EU? Pokličite na večjezično brezplačno telefonsko storitev ali pišite naši ekipi Europe Direct.
United Nations Framework Convention on Climate Change (UNFCCC) meeting in Katowice, Poland / COP24

Kontakt za medije

Služba za medije Predstavništva skrbi za obveščenost slovenskih medijev o evropskih zadevah in ozaveščanje slovenske javnosti o vlogi EU v Sloveniji.
Europe Day 2021 celebration in Copenhagen

Šolski obiski Hiše EU

Predstavništvo Komisije v Sloveniji z veseljem vabi učence, dijake in študente, da nas obiščete v živo ali na spletu in spoznate Evropsko unijo.
European Union Capitals - Ljubljana, Slovenia

Druge institucije EU v Sloveniji

Mreže EU, ki zagotavljajo podporo na področju zaposlovanja, usposabljanja, izobraževanja, raziskav, mobilnosti, podjetništva, zakonodaje itd.
Mreža Team EUROPE DIRECT .

Pridružite se mreži Team EUROPE DIRECT

Komisija vabi strokovnjake z različnih EU področij, da se pridružijo mreži Team EUROPE DIRECT. Mreža Team EUROPE DIRECT po vsej Evropi združuje strokovnjake, ki na zanimiv in participativen način državljanom podajajo in približujejo teme pomembne za EU, da bi jih spodbudili k aktivnemu držaljanstvu.