Skip to main content
Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji logo
Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji
Usposabljanja in delavnice

Odkrivaj EU: Večer stand up komedije z Martino Ipša

Vljudno vabljeni na nepozabno večerno zabavo s komičarko Martino Ipša, ki nam bo s svojimi šalami in predstavo Socialno distancirana polepšala in tudi evropsko obarvala  četrtkov večer.

Večer stand up komedije z Martino Ipša, ki je pripravila novo predstavo Socialno distancirana.

  • Kultura
  • to
  • Ljubljana, Slovenija

Praktične informacije

Kje
Hiša EU
Dunajska cesta 20, 1000 Ljubljana, Slovenija
Kdaj
to
Jeziki
slovenščina
Spletna stran

Opis

Odkrivaj EU: StandUP 4 EU z Martino Ipša
Odkrivaj EU: StandUP 4 EU z Martino Ipša

Vljudno vabljeni na nepozabno večerno zabavo s komičarko Martino Ipša, ki nam bo s svojimi šalami in predstavo Socialno distancirana polepšala in tudi evropsko obarvala četrtkov večer. V času pandemije je pripravila nov material, kjer na humorističen način govori o duševnih stiskah med karanteno in o »novi normalnosti« ter na ta način ozavešča in pomaga ljudem, da s smehom prebrodijo te krizne trenutke.

Martina Ipša je ena tistih, ki so ustvarjali sceno stand up komedije v Sloveniji. Z več kot 1500 nastopih v treh jezikih velja Martina za eno boljših stand up komičark v Sloveniji in tudi regiji.

Nastopala je na  največjih festivalih stand up komedije: Festival Lent, Hit stand up, Festival Panč, torej najboljših slovenskih festivalih stand upa. Nastopila je tudi na Best of regional (CRO), Ht stand up (BIH) and StandUp Fest (SRB).

Bila kreatorica dveh TV oddaj, napisala je scenarije za tri gledališke in tri celovečerne stand up predstave, bila soavtorica dveh celovečernih scenarijev ter tudi voditeljica jutranjega radijskega programa.

Brezplačega dogodka se lahko udeležite v živo ali preko spleta. Mesta so omejena, obvezna je prijava na bit.ly/OdkrivajEU.

Za ogled v živo potrebujete PCT pogoj.

7. oktober 2021, ob 18. uri, v Hiši EU na Dunajski cesti 20 ali preko spleta.

Brezplačna udeležba.

Obvezna prijava na: bit.ly/OdkrivajEU